Väskor och skolavslutning

                             
För tillfället ligger min stickning på is....jag syr väskor i parti och minut, mitt senaste tillskott är en väska som ska passa som skötväska till min lilla systerdotters nya vagn som är lila och svart.Lilla systerdottern  H  som fyller 1 år på söndag och just börjat gå.

Riktigt på is ligger inte stickningen , jag håller bland annat på med en  klänning i svart Paris ur drops  nr 101- 27.

 Bild lånad från Garnstudios sida.

Jag har även påbörjat en stickning i silkebambugarn, bild kommer senare eftersom min dotter lagt vantarna
på min kamera.
 
Idag har vi varit skolavslutning för E.  Det var endats 7,5 grader varmt imorse så jag tror att många frös idag när de varså uppklädda. E har gått ut tredje klass och till hösten börjar hon på en ny skola med klasser från årskurs 4-9, vilket innebär att E och hennes kompisar blir yngst på skolan. Detkommer att bli bra, hon kommer att få närmare att gå hem från skolan vilket är en fördel.

Jag ska nog ta och bege mig till sängs , funderar allvarligt på att simma imorgonbitti innanjag börjar att jobba.
God natt och på återseende!

Här är jag igen.......

Det var ett tag sedan jag skrev, hinner inte riktigt med nu när jag börjat jobba. Jag har avslutat en massa projekt sedan sist, en del har jag bilder på men en del har jag inte det på eftersom jag lånat ut min kamera till min äldsta dotter. Återkommer med bilder när kameran hittat till rätt adress.
Hoppas att man får den se den igen ; ).

Just nu stickar jag en hel del och igår fick jag mitt efterlängtade set av  Knit Picks Harmony Wood.
Jag längtar så att få pröva stickorna efter att ha läst andra som använt dem och tycker att de är underbara.

Igår avnjöts en god middag i trevligt sällskap som bestod av min äldsta dotter ,ett antal tapas samt gott rödvin till på stadens bästa restaurang.. Tack för maten gumman!!
Innan middagen var jag på sista hundkursen med Yngve ute hos Jenny på Jöjebo.

image65

Bilden på Yngve har jag lånat från Jenny. Visst är han vacker!

På hundkursen har vi lärt oss att använda klicker, och jag kommer att sakna dessa tillfällen av gemensam träning , eftersom jag vet att det förmodligen kommer att rinna ut i sanden för mig när man ska träna ensam.......
Men jag ska försöka att peppa mig själv så att det inte blir så.
Nu måste jag nog försöka att somna om...klockan är trots allt inte så mycket, och jag hoppas att jag med detta inlägg har startat om min vistelse på bloggen.

RSS 2.0