GARN OCH TE 3

Idag har jag anmält mig till Stickameras garn och tebyte 3.

         

Det är alltid lika roligt att vara med där, eftersom man får nya stickvänner från andra delar av landet än där man själv bor.

Har försökta att fota lite nya FO men precis efter jag tagit första kortet tog batteriet slut : (
Eftersom jag är en sån ordningsam person ( jo,jo ) kan jag inte hittat laddaren till batteriet  efter vi var i fjälls i julas.
Det är inte prio ett nu att leta så mycket heller eftersom jag inte har så mycket tid över för att göra annat än att sköta marktjänst hemma, promenera med hundar, jobba och skjutsa till träningar. Jag ser fram emot när sambon blir avgipsad så att man kan få lite avlastning i hemmet.
Finns ju fördelar naturligtvis med många hundpromenader, det märks på vågen ; ) Jippi!!

Idag har jag och E varit på myren och tagit en tur på skidorna, det var underbart. Måste göras fler gånger för E har önskemål om att vi nästa söndag ska åka en skidtävling som heter Järnforan och det ärklart att jag ställer upp trots att jag inte åkt så mycket skidor i vinter.

God forsättning på er alla

Jag är lite sen att önska det, men det har sina orsaker. Vi har ju varit i fjälls under jul och nyårshelgen och allt flöt väl inte helt problemfritt!!
Jul var en lugn och fridfull helg, jag hann till och med åka 1 mil längdskidor trots att mitt knä inte vill göra som jag vill jämt.
Juldagen fick vi besök av M och hennes pojkvän samt en annan killkompis. Jätteskoj med lite yngre generation att umgås med.
Måndagen innan nyår kom C med bussen till Funäs och vi hämtade upp henne och avnjöt en god middag på en fin restaurang. Kan verkligen rekomenderas om ni har vägarna förbi.
Tisdagen åkte jag L och M till Funäs och gjorde "stan". När vi kommer hem ringer P och talar om att han ramlat och troligen brutit benet. Han kan stödja på benet och försöker att åka de tre kilometer han har kvar så jag kan hämta honom med bil. Vi åker till hälsocentralen i Funäs där han blir röntgad och gipsad.
Så har min nyårshelg sett ut och jag kan tala om att det känns som man hamnat i en stressig situation.Nu måste jag klara allt själv hemma och då menar jag verkligen allt!!
 Det är nu jag inser att jag inte alls kanske gör allt själv hemma som jag i min fantasi har trott.
Just nu ser mina dagar ut så här: vaknar och väcker E, ut med mina tre musketörer , göra mig klar för jobb, jobba, hem göra middag skjutsa på träning , ut med musketörerna igen sen är det kväll och jag har inte hunnit städa, sticka plockat ihop eller haft någon tid för mig själv. Jag vet att det ghär är övergående på ca 6 veckor eller några veckor till, jag vet att det finns de som har det värre men just nu är min stressnivå hög!!!
Hjälp mig någon att hitta tillbaka till må-bra- läge, nån!


RSS 2.0