Nytt jobb

Idag har jag börjat ett nytt jobb.....på en garnaffär!!  Jag har sålt garn till ettt antal tröjor samt även haft en kvinna som frågat efter stoppgarn till sockar, får jag säga det själv har det gått relativtbra idag.
Kassavana har jag sedan jag hade egen affär och jag kom ihåg hur man gör !!!

Det här jobbet är inget av alla som jag sökt utan bara råkade komma i min väg just nu. Det känns jättebra!
Jag återkommer med mer om mina projekt som jag håller på att färdigställa samt en bild på  garn från angoragetter som jag köpt på en lokal marknad som anordnades här i Sollefteå för nån vecka sedan.
Godnatt!!

Tillbaks........

igen!!
Ja, nu har jag varit riktigt borta ett tag inte ett inlägg sedan skärtorsdagen.
Påsken tillbringades i Bruksvallarna med mycket snö och sol och mycket stickande.

             Klicka på bilderna  för att göra dem större.

Vår stuga i bästa fjällskrud och en bild på sambon och vår hund Bosse.
I fjällen använde  stickade jag  färdig Shaun-tröjan till systersonen H  och en klänning med hjärtan till lilla H.  Tiden ägnades även till promenader på fjället med två av våra tre hundar medan sambon och E åkte skidor på fjället med den tredje hunden. Iår har jag verkligen saknat att åka skidor, men det är tyvärr omöjligt att göra sedan jag gjort illa mitt knä i november. Väntar fortfarande på att få komma till ortopeden för en  riktig undersökning.

         

Shaun-tröjan är monterad och överlämnad till  en överlycklig  H, hoppas på en bild med  H i tröjan.  
I Funäsdalen finns en garnaffär som heter Bittes, där hittade E garn till en randig tröja i garnet Smart. Tröjan är påbörjad, bild kommer senare.


RSS 2.0