TÄVLING

Jag har hittat en tävling så här i slutet av året. Helt underbara blommor som man endera kan vinna som brosch eller sjalnål på den här bloggen. Pröva lyckan du också.


De julklappar jag gjort i år till mina nära och kära har uppskattats. Lille H somnade  med sina tofflor på julaftonsnatten så omtyckta var de. Det uppskattar jag!

Äldsta dotra kom ner till oss igår och hennes basker jag virkat till henne passade perfekt, hon var så snygg i den. Får se om jag lyckas ta ett kort på henne med min mobil medans hon är hos oss. Tyvärr har jag åkt hemifrån utan kamera, men jag kanske lyckas ta kort med mobilen lägga över bilderna på datorn.

God Jul

Efter en intensiv arbetsvecka har jag äntligen landat i Bruksvallarna. Klockan var närmare halv ett i natt när jag kom in i stugan och där väntade ett nypyntat litet hus och jag fick jag  sätta mig ner och äta julgröt och skinka. MUMS!
                                 

Idag skiner solen och det blåser lite eller rättare sagt yr det snö.

Nu väntar en promenad och lite pusselbyggande.

Ha en fin dag på er alla

Min vinst

Igår kom mitt garn som jag vunnit på Stickameras sida. Två underbara nystaan Ara från Dalegarn, så jag passade på nu på morgonen att fota dem. Tyvärr blir ju inte bilderna så bra nu när det inte är så bra ljus varken inne eller ute.
Fick även mitt paket från Garnkorgen som innehöll fyra härvor av Fleece artist merinoull, helt underbart.
Jag längtar tills jag får sätta stickorna i det.
En liten närbild på mitt "mellanbarn" Xigge, som förövrigt är min liilasysters favvo. Han vet att det vankas godbitar när hon kommer och hälsar på.


Nej, nu är det dags att åka på jobbet, är några jobbiga dagar nu innan julafton när man jobbar i butik.
Ha en bra dag på er allesammans!!

Garnvinst i sikte

Tjohoo!!
Jag har vunnit fjärde pris på Stickameras julspecials andra tävling. Priset består av två nystan Aran, Dalegarn från en webbutik som heter Galen i garn.
Det tycker jag är jättekul, eftersom det inte är så vanligt med vinst för mig.
Bild kommer imorgon då det är ljust ute och jag är ledig hela dagen.
Sedan börjar en lååång arbetsvecka, så är det ju i jultider. Man får trösta sig med att det sedan blir många dagars ledighet.
Jag har även beställt garn från Garnkorgen som jag lägger ut bild på imorgon.

Har ni märkt att min blogg är omgjord, det är min lillasyster som varit så snäll och "piffat" upp den. Det är jag så tacksam över eftersom jag inte själv vet hur man ska göra. Fattar inget av det!!

Idag har julpaket skickats till delar av södra och norra Sverige, jag lägger ut bild eftersom jag är rätt säker på att ingen av mottagarna läser min blogg.

     


Jag hoppas att storlekarna passar och att alla blir nöjda och glada.
Vy över Multråberget, titta vadmycket snö det är här!Så här vackert var det i lördags här hos oss i Sollefteå.

Bäst att fortsätta med julklapparna.

Jag har fått en utmärkelse!Jag har fått en utmärkelse av Lillan som jag är väldigt glad för.

Tack Lillan jag känner mig hedrad!!

Jag har inte tagit ställning till om jag kommer  skicka vidare något som påminner om kedjebrev till mina vänner, eftersom de inte uppskattar det vilklet jag också respekterar.
Men tusen tack ändå !
Jag har stickat ett par gröna lovvikavantar till mig och ett par vita till E som jag sitter och dekorerar. Ska försöka ta ett kort på dem när de är färdiga.

Ikväll har jag varit ute på promenad med hundarna uppe  på skoterspåret med en pannlampa som sällskap. Det var så friskt och skönt ute, inte en skoter så lngt ögat kunde nå. Fullmåne var det också.

Nu väntar en ytterligare en julklappstickning.


Julklappsbytet

Idag har jag skickat iväg julklappen söderut till .

Jag håller tummarna för att du tycker om det jag skickat. Nu måste jag återvända till julklappstillverkningen.Julklappsbyte

Måste bara visa vilket fantastiskt paket jag fått av Britt i julklappsbytet.


Helt underbart garn I härligaste rött, vackra vantar som passar mig perfekt samt ett paket med gott thé.
TUSEN TACK Britt!!!!

Ska själv packa mitt paket o skicka iväg.

I min tomteverkstad pågår arbete för fullt, kan inte visas på bild ännu då jag inte vet om de som ska få klapparna läser min blogg.
Ha en trevlig dag alla!!

RSS 2.0