Livet är härligt!

Xigge är tillbaka, det är sommar och varmt ute( för varmt nästan) och Drops har kommit ut med Höstens kollektion för 2009/2010.  Har redan spanat in ett mönster  på en virkad kofta.Livet kan inte vara bättre!!!!.
Lite info angående Xigge så har han varit borta i 10 dagar innan vi fick ett samtal från polisen. Vår Xigge hade varit runt Strandgården i Fjällnäs i ca 3 dagar och varit med renarna. Personalen där hade matat och försökt  fånga honom utan att lyckas.
P och E åkte dit på kvällen men lyckades inte hitta Xigge, men på morgonen vaknar P vid 6.30 av att Bosse skäller och då står Xigge på trappan och viftar på svansen.Yippee!!

Glad midsommar


Här i fjällen är det blött, kallt = 6 grader och regn.
Det positiva är att vi har tak över huvudet så vi slipper både bli kalla och blöta, vi hae mat s därför behöver vi inte heller sitta hungriga. Sen har vi ju varandras sällkap också så då får vi inte tråkigt. Det som saknas är Xigge och det gör ont i hjärtat på både lillmatte, matte och husse.Nu är sambon ute på fjället med våra andra två hundar för att  leta Xigge och jag och Ellen ska göra en jordgubbstårta nu.
Jag virkar vidare på mina mormorsrutor och igår stickade jag en socka av två som jag har beställning på. Den andra sockan ska bli klar senare idag.
Ha en trevlig eftermiddag och kväll


Till fjälls

Ja, nu är jag i Bruksvallarna igen. Helt oplanerat ska eller rättare sagt har vi blivit tvungen att fira midsommar här.
Om ni kommer  ihåg det så har jag eller vi i familjen en av tre hundar som visat sig vara VÄLDIGT rymningsbenägen, Suck
Ja, så är det  att Xigge är borta igen och det värsta är att han är borta här i Bruksvallarna. Det känns som att trakterna här är så oändliga och att det är så liten möjlighet att han kommer tillbaka.XIGGE

Men hoppet är det sista som överger en.

AVSAKNAD AV INLÄGG

Ja, inte kan jag då skryta med att det råder någon aktiv handlig över mina inlägg. Jag glömmer liksom bort att uppdatera här. Jag har så många projekt på gång och många avslutade, men fortfarande är min kamera bort a och därmed kan jag inte lägga in några bilder på det jag gjort eller håller på att göra.
Jag har upptäckt en ny passion också, nämligen att virka mormorsrutor!
Jag har aldrig  tyckt speciellt mycket om virka och är för den delen ingen person som kan virka och inte heller tycker jag om mormorsrutor, men nu har jag upptäckt hemligeheten med det.
Det går riktigt bra också med min hand, trodde ett tag att det skulle vara mer påfrestande att virka för den än att sticka ,men nu tror jag tvärtom. Och som ni alla vet TRON kan försätta berg.

Hundutställningen förra helgen gick så där. Min Yngve är lite för lätt i benstommen och har för mycket löst skinn på huvudet för att falla hunddomarna i smaken, men jag var med mycket trevligt sällskap och vi åt och drack gott och hade väldigt trevligt tillsammans.

I veckan som gått har jag pysslat på med lite födelsedagsprenter. Födelsedagsbarnet firar 2 år i morgon och när presenterna är överlämnade hoppas jag att födelsedagsbarnets mamma kan dokumentera prenten me dett bildbevis och att det så småningom hamnar här på denna sida.

Vädret idag är ju riktigt botten:(   eller vad man ska säga...... Just nu kurar jag under täcket men ska snart dra på mig regnställ och promenera ut med hunden. Burr!


På väg

Japp, imorgon bär det iväg igen. Jag ska tillsammans med Yngve, Ellen och andra goda vänner tillbringa hela helgen på hunduttällning ca 10 mil söderver.
Jag hoppas på fint väder för alla i vårt avlånga land eftersom jag tror att många kommer att fira nationaldagen i morgon.
Ikväll har jag varit i stadsparken och tittat på min systerdotter som har avslutningsbal för högstadiet ikväll. ''
Hon var helt bedårande vacker och såg så vuxen ut i klackeskor och helt bedårande klänning som hon designat själv. Bild kommer efter helgen.

RSS 2.0