KAOS

Just nu är min stressnivå hög.....en massa måsten som ligger på.
Jag vet att det inte finns något man måste göra rent realistiskt, men när jag blir uppstressad nuförtiden känner jag så.
Vet att det är rester som ligger kvar efter min utmattningsdepression.
Det är bara att  försöka att hantera situationen när den kommer även om det inte är lätt!!
Inga foton idag, jag har stickat ett par lovikavantar som är klara och även en basker i grön Freedom Spirit. Hoppas att jag har en villig fotograf imorogon när det är ljust ute. Just nu är det inte många timmar med ljus här hos oss.

Julkalendersticka

Kolla här julkalenderstickning om du vill vara med !!

No news

Har inget nytt att berätta,mina stickningar har fått vila på grund av MAGSJUKA........
Idag är det dagen efter och jag har bara slappat framföt tv och i sängen hela dagen.
Imorgon väntar jobb och jag hoppas att jag mår så pass bra att jag kan färdigställa min kofta i alaska. Nu är den färdigstickad bara att sy ihop under armarna.
Ska lägga ut recept på asiatisk lax så fort jag känner att jag kan skriva ner det.

Ha en trevlig kväll och DU kom ihåg att tvätta händerna så ofta du kan så kanske just du slipper magsjuka!!

Long time, no see

Jaha, nu var det länge sedan igen jag uppdaterade min blogg. Känns som det blir så ibland, den här gången beror det på att jag helt tappade sugen när jag inte hittade sladen till min kamera för att överföra bilder med.
Nu har jag äntligen hittat den!!!, så nu ska jag vissa vilka fina saker jag fick i garn och thébytet av Katarina.

Tusen tack än en gång, Katarina! Theérna smakade kanonbra och garnet är så mjukt och gosigt. Klubban från Venuschoklad har jag inte smakat än utan sparar på den till ett tillfälle då jag kan passa på att njuta riktigt av den.
Igår fick jag namnet till den person kjag ska skicka en julklapp till i Stickameras julklappsbyte.

 

Blir kul att hitta på något att skicka till den personen och spännande att se vad man själv får.

Förra helgen tillbringades i glada vänners sällskap på hundutställning i Wången utanför Östersund. Inför utställningen tillverkade jag hundtäcken i olika storlekar samt tyger.Försökte att knäppa kort på Yngve i ett av dem, men det lyckades inte fullt så bra.
Här är hundtäcken utan hund i och de ska användas på engelsk springer spaniel för att de inför hundutställning ska få blank och slät päls.

          klicka på bilden för att se i större format.

Jag har äntligen övervunnit min rädsla för att fortsätta på min fingervante i 6-trådig Regia, nu är denna äntligen klar men väntar på sin kompis.
 J

ag har så många olika projekt på gång just nu så jag har inte hunnit göra den andra klar, återkommer med bild när paret är klart.
Jag ska tillbringa kvällen med mina systrar och en del av mina syskonbarn. Vi ska äta god asiatisk  lax med ris och en god sallad dricka gott vin  och sticka en hel del.

Ha en trevlig kväll på er alla.

Garn & Thépaket

Mitt garn& thépaket kom i måndags, det innhöll kanongott thé som chai och gräddmos och en klubba? med choklad som ska doppas i varmt kaffe, thé eller choklad.( Jag har hunnit med ett par koppar av varje sort.) Garnet som låg i var pure milk från Viking, så mjukt och lent i svart och syrenlila.
Tusen tack Kattis för ett så underbart paket!!!
Tyvärr har jag lagt bort kabeln till kameran så jag kan inte överföra några bilder till datorn, men de kommer så fort jag hittat den.
Igårkväll var jag på premiär på stickcafé i en helt fantastisk lokal, återkommer om detta senare idag. Nu väntar jobbet på mig!!

RSS 2.0