AVSAKNAD AV INLÄGG

Ja, inte kan jag då skryta med att det råder någon aktiv handlig över mina inlägg. Jag glömmer liksom bort att uppdatera här. Jag har så många projekt på gång och många avslutade, men fortfarande är min kamera bort a och därmed kan jag inte lägga in några bilder på det jag gjort eller håller på att göra.
Jag har upptäckt en ny passion också, nämligen att virka mormorsrutor!
Jag har aldrig  tyckt speciellt mycket om virka och är för den delen ingen person som kan virka och inte heller tycker jag om mormorsrutor, men nu har jag upptäckt hemligeheten med det.
Det går riktigt bra också med min hand, trodde ett tag att det skulle vara mer påfrestande att virka för den än att sticka ,men nu tror jag tvärtom. Och som ni alla vet TRON kan försätta berg.

Hundutställningen förra helgen gick så där. Min Yngve är lite för lätt i benstommen och har för mycket löst skinn på huvudet för att falla hunddomarna i smaken, men jag var med mycket trevligt sällskap och vi åt och drack gott och hade väldigt trevligt tillsammans.

I veckan som gått har jag pysslat på med lite födelsedagsprenter. Födelsedagsbarnet firar 2 år i morgon och när presenterna är överlämnade hoppas jag att födelsedagsbarnets mamma kan dokumentera prenten me dett bildbevis och att det så småningom hamnar här på denna sida.

Vädret idag är ju riktigt botten:(   eller vad man ska säga...... Just nu kurar jag under täcket men ska snart dra på mig regnställ och promenera ut med hunden. Burr!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0