En härva garn!Jag har fått en otroligt härlig och vacker härva garn av min äldsta dotter som numera säsongar i Åre på Copperhill.
Hon som inte alls är intresserad av garn eller tyg har varit inne på KAKI och handlat till sin kära mamma. Det är kärlek det!!<3

Fääärdigt!!

Jag har faktiskt ett par färdiga saker som levererats till sina mottagare .En overall till lilla Mira-lis kusin Algot. Den är stickad i Järbos mellanraggi samt mönster från Järbo.
Mira-Li har fått en tröja som är stickad ur ett Lanettmönsterhäfte. Jag har bytt ut och stickat i extra Merino Fine från Drops istället för dubbel Lanett. Tröjan blev mjuk och skön och mössan är faktiskt klar nu också.


Något som däremot inte är klart och säkert kommer att ta sin lilla tid är min stjärnhop som jag påbörjade i mellandagarna, men jag räknar faktiskt med att den ska få ta sin tid:)Ser faktiskt att det ser mer jämt ut på bild än i verkligheten.

Knappbyte 2

Idag fick jag ett trevligt paket från Knappbyte 2.
Det kom från Urmodern och innehöll så söta Hello Kitty knappar och sen de vackra knapparna som ligger längst fram i bild.Godiset ska jag ta med mig ikväll när jag jobbar natt.
Tusen tack kära Urmoder och hoppas att du får en bra kväll.

RSS 2.0