God forsättning på er alla

Jag är lite sen att önska det, men det har sina orsaker. Vi har ju varit i fjälls under jul och nyårshelgen och allt flöt väl inte helt problemfritt!!
Jul var en lugn och fridfull helg, jag hann till och med åka 1 mil längdskidor trots att mitt knä inte vill göra som jag vill jämt.
Juldagen fick vi besök av M och hennes pojkvän samt en annan killkompis. Jätteskoj med lite yngre generation att umgås med.
Måndagen innan nyår kom C med bussen till Funäs och vi hämtade upp henne och avnjöt en god middag på en fin restaurang. Kan verkligen rekomenderas om ni har vägarna förbi.
Tisdagen åkte jag L och M till Funäs och gjorde "stan". När vi kommer hem ringer P och talar om att han ramlat och troligen brutit benet. Han kan stödja på benet och försöker att åka de tre kilometer han har kvar så jag kan hämta honom med bil. Vi åker till hälsocentralen i Funäs där han blir röntgad och gipsad.
Så har min nyårshelg sett ut och jag kan tala om att det känns som man hamnat i en stressig situation.Nu måste jag klara allt själv hemma och då menar jag verkligen allt!!
 Det är nu jag inser att jag inte alls kanske gör allt själv hemma som jag i min fantasi har trott.
Just nu ser mina dagar ut så här: vaknar och väcker E, ut med mina tre musketörer , göra mig klar för jobb, jobba, hem göra middag skjutsa på träning , ut med musketörerna igen sen är det kväll och jag har inte hunnit städa, sticka plockat ihop eller haft någon tid för mig själv. Jag vet att det ghär är övergående på ca 6 veckor eller några veckor till, jag vet att det finns de som har det värre men just nu är min stressnivå hög!!!
Hjälp mig någon att hitta tillbaka till må-bra- läge, nån!


Kommentarer
Postat av: Lillan

Kämpa på! Du gör det så bra :)

2009-01-10 @ 14:04:38
URL: http://lillansticks.blogspot.com
Postat av: calcamel

Tack, tack!

2009-01-11 @ 19:52:37
URL: http://calcamel.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej, Vad kul att du gillade tröjan!! Mönstret är Ruths design, finns att köpa här http://www.ruths.dk/engelsk/index.htm under knitting. Jag har använt Kauni, köpte 300 g av varje färg men det går nog inte åt allt. I mönstret står det att det ska behövas 200g av varje färg tror jag!!!

2009-01-22 @ 14:17:57
URL: http://lenasnystan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0