Fredagskväll

Skål med ögongodis

                                           

Kunde inte låta bli att lägga alla mina nystan med Rowans Kidsilk Haze i en skål bara för att se på men det är även lättare att komma åt och klämma, känna och lukta på dem.
Jag har en  "ful" vana eller ovana att lukta på allt när jag kommer in i en butik ,oavsett om det är kläder,garn m.m. Till mina nära och käras förtret.
Jag älskar lukten av yllegarn. När jag jobbade på mitt tidigare jobb, innan jag gick in i den berömda väggen var min tillflyktsort att gå in på garnaffären för att lukta på garn. Det gav mig ro för en stund att djupt dra ner lukten av ylle i mina lungor.
Ja, butiksinnehavaren visste om mina lustar...Fniss!! Det är även den butiken jag jobbar i nu.

Dagen idag startades hos frissan. Underbart skönt att få bort lite hår, även om det inte är så långt.
Efter det väntade arbete, sedan en promenad med hundar och en god middag.


Jag har en hel del projekt som inte visats här ännu, bland annat ett par fingervantar i 6-trådig Regia. Helt underbartatt sticka i och det var enn utmaning men en rolig sådan att göra fingervantar.Jag påbörjade en sjal  i Rowan Felted Tweedi januari efter Stickfrossas mönster . Jag har aldrig stickat efter engelskt mönster tidigare och jag tror att det här var ett bra nybörjarmönster iallafall för mig.Älskar bara den här färgen.

Vill också passa på att visa en bild på min spikmatta. Jag har nyss tillbringat 18 minuter på den och det blir skönare och skönare för varje gång. När jag ligger där och slappnar av lyssnar jag ofta på Deva Premal. Hon har en sån otrolig röst och det är så avslappnande att lyssna till henne.
Det känns även som att min rygg mår bättre av denna onda behandling!Min spikamattta har jag köpt på atelje Här i Nuet. Jag tror att man kan köpa spikmattor på välsorterade hälsokostbutiker kanske, annars får ni som är intresserad ta er en tur till Nipornas stad och göra ett besök i denna underbara lokal.

Den 12mars är det stickcafe där och då kommer en kvinna dit och visar sitt eget garn från hennes angoragetter.
Längtar efter det och det goda fika som  bjuds på där.


Kommentarer
Postat av: Garntrollet

Åh, vilka fina vantar och vilken fin sjal. Jag håller på med ett par halvvantar (halva fingerdelar) och bävar lite för själva fingerdelen för jag stickar så löst. Jag tycker att spikmatta låter underbart, det ska ju kännas lite. Jag vill ha min massage hårt (superhårt), så att det tar ont: det är efteråt det ska vara behagligt :-)

2009-03-04 @ 20:43:03
URL: http://www.garntrollet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0